Adresa

Bitoljska 46, Niš, Srbija

Telefon

+381 63 82 87 707

Email

ratnici.office@gmail.com

Zapratite nas

Škole košarke

Najmlađi na prvom mestu

Košarka je oduvek bila veoma značajan sport u našem gradu, te iz tog razloga naš klub posvećeno radi sa ciljem da se niška deca pravilno razvijaju, rastu, druže i brane boje dresa kluba i samim tim učestvuju u daljem napretku našeg kluba!

KK Ratnici svoj rad bazira u radu sa školicama košarke, iz tog razloga Vas pozivamo da Vaše dete postane deo naše velike porodice gde ćemo se mi potruditi da razvije sve košarkaške elemente i stasa, kako u košarkaša, tako i u čoveka!

Vršimo upis dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 11 godina na celoj teritoriji Grada Niša!

Možemo se pohvaliti da smo jedan od retkih klubova koji ima svu potrebnu opremu za rad na treningu (lopte, čunjevi, merdevinice, prepone…) čime olakšavamo deci razvoj i treniranje! Jedina potrebna oprema za Vaše dete jesu majica, šorts, patike, flašica sa vodom, peškirić i dobra volja za treniranjem!

Obzirom na situaciju usled virusa COVID-19, vodimo računa o sprovođenju svih mere propisanih od strane Vlade Republike Srbije. Svakom detetu pre ulasku u školu se meri temperetura i vrši dezinfekcija ruku. Maska je obavezna pri dolasku na trening.

Svi zainteresovani se mogu javiti putem telefona +381 62 84 33 202.