Adresa

Bitoljska 46, Niš, Srbija

Telefon

+381 64 368 73 62

Email

ratnici.office@gmail.com

Zapratite nas

Mlađe kategorije

Posvećenost u radu sa mladima

Košarkaški Klub "Ratnici" posvećuje maksimalno pažnju i marljivo radi sa svojim mlađim kategorijama jer je ideja da naša deca, nakon svih kategorija tamičenja, zaigraju za senorski tim i time pomognu klubu u daljem napredovanju i uspehu.

Prvi utisak je uvek veoma važan, iz tog razloga naš klub broji najveći broj dece u kategoriji “škole košarke” koja su budućnost našeg kluba gde se trudimo da deci približimo košarku u najranijem periodu odrastanja kako bi je zavoleli, pravilno se razvijali i nastavili da se bave ovim sportom.

Naš klub takmiči se u svim mlađim kategorijama, učestvuje u raznim ligama i ima oformljenu selekciju za svaku kategoriju.

Važno je postepeni raditi sa decom, te svaka generacija počinje od najmlađih kategorija i vremenom napreduje i stasava iz kategorije u kategoriju u pravog igrača.

KK "Ratnici" svake godine oformljava selekcije u ekipi:

Mlađih pionira

Pionira

Kadeta

Juniora

Zbog velikog broja deteta i često talentovanih selekcija, oformljava se i po 2 tima po kategoriji koja će se takmičiti u svojim ligama kako bi se pratio pravilan razvoj deteta.

Deca se takmiče u regionalnim i kvalitetnim ligama u koje dolaze kroz kvalifikacije protiv gradskih rivala, rivala iz regiona, a po ostvarenim dobrim rezultatima, učestvuju i na završnim državnim turnirima gde mogu odmeriti snage sa svojim vršnjacima iz čitave Srbije!

Treninzi se održavaju u Osnovnim i Srednjim Školama na teritoriji Grada Niša, a svi zainteresovani se mogu javiti putem telefona 0643687362 – Bojan Stevanović, poslati email